Important !

In acest subiect vorbim liber, chiar si din viata de zi cu zi.
Avatar utilizator
[SA]Danut
Administrator
Administrator
Mesaje: 22
Membru din: 06 Sep 2020, 00:57
Gen: Bărbat
Localitate: Constanța
Site web: https://danutmanta.ro/
Regat: Albastru
Rasă: Războinic
Gen: Bărbat
Contact:

#1


09 Sep 2020, 22:48

Noi tratam foarte serios securitatea conturilor voastre. Pentru asta, am adunat la un loc cateva informatii importante pentru a va ajuta si invata sa fiti precauti atunci cand vine vorba sa deveniti o victima a conturilor furate sau a metodelor de fraudare. Daca se intampla asta sau pentru a pre-intampina acest lucru, puteti citii ce sa faceti in astfel de cazuri.
Informatii Generale!
Aveti grije la reclamele in PM (Mesaj privat) care contin adrese web EX: www.test.ro, Acestea pot contine Keyloggere. Aveti grije la asa zisi "GM" Gen |GM||VIP||MOD||SA| si asa mai departe. EI NU FAC PARTE DIN ECHIPA ARENA2 !!!. UN GM NU VA CERE NICIODATA DATELE DE LOGARE SAU ITEMELE DUMNEAVOASTRA. Aveti grije la asa zisele "Relatii pe joc" Acele caractere care contin nume de fata sau rasa este (F) Pot fi doar baieti ! Aveti grije la "prietenii virtuali" aici se includ ce-i de pe skype,mess,facebook sau de pe joc. Nu dati itemele dumneavoastra nimanui !!!

Impartirea contului

Impartirea contului se intampla atunci cand permiti altor jucatori sa se conecteze pe contul tau, sau atunci cand tu joci pe contul altora. Chiar daca ai incredere in persoanele respective, iti asumi un risc oferindu-le datele contului tau. Poti fi sigur de o securitate completa doar atunci cand nu imparti aceste date de logare cu nimeni si sub nicio forma.

Tine minte ca jucatorii ce impart datele contului cu altcineva incalca termenii si conditiile de folosire. Un jucator al carui cont este folosit si de altcineva, nu va beneficia de suport din partea echipei pentru niciun serviciu. Daca se intampla sa se piarda obiecte sau caractere, nu se va oferi ajutor deoarece conturile impartite nu au dreptul de a beneficia de acest lucru.

Site-uri de frauda sau mailuri de phishing

Multe site-uri sau mail-uri primite fac reclama la Obiecte gratuite, crestere rapida in level, drepturi de GM, hakuri etc.

Datele personale ale contului Arena2 trebuie introduse numai pe site-ul oficial: https://arena2.ro

Toate celelalte site-uri va pot inregistra parola si o pot folosi pentru a va fura contul.

Softuri malitioase (Malware/Keyloggere)

Nu descarca niciun program si nu intra pe site-uri suspecte care-ti ofera avantaje in joc.

De multe ori, aceste programe contin keyloggere, care vor inregistra si trimite mai departe unui anonim tot ceea ce tastati - inclusiv datele contului.
Foloseste neaparat programe anti-virus si tine-ti sistemul updatat.


Falsii Administratori de Joc

Anumiti jucatori se pretind a fi GM, tehnicieni etc. si vor incerca sa-ti spuna ca pe contul tau au aparut niste erori. Sau iti vor promite nenumarate lucruri dar pentru asta va trebui sa le dai datele contului.

Niciun membru Arena2 nu iti va cere niciodata parola - niciun GM, tehnician, dezvoltator sau oricine altcineva.

Daca cineva iti cere astfel de date te rugam sa-l raportezi imediat si sa nu ii dai niciun fel de date despre cont, chiar daca te ameninta ca vei avea contul banat daca nu o faci. Aceste amenintari sunt doar pentru intimidare.

Parola email / messenger

Va rugam nu dati datele contului de email sau messenger. Daca cineva intra in posesia parolei de email va fi foarte usor sa va fure si contul.

Va recomandam insistent sa folositi pentru Arena2 o parola unica, pe care nu o folositi nicaieri.
Imagine
Încuiat